Monday, March 23, 2015

special thanks to my beloved customer

assalamualaikum u olz n salam sejahtera for non muslim
rasenye mcm blog ni xde follower so
memang mak pakai bedai jela nk tulis ape ye..hehe

kali ni..ketika ini (menaip sambil dikacau anak) mak nk share
tentang kasteme mak yg hebat2..mak ni sekarang da tuka profesyen,,
dulu misi kat ward bebudak n ibu bersalin..lepas preggy kebetulan kontrak dah habis..
mak resign n berpindah duduk bawah ketiak hubby..

pastu lepas deliver mak is sooo passionate pasal breastfeeding..
pasal babywearing..pasal natural remedies..pasal eczema (anak ok..mak die yg teruk)..
ok bab lain tu nanti kite cerita okeh..

so disebab kan mak is passionate pasal breastfeeding ni..
mak pon start la bisnes kecil2 juai2 storage bottles n barang2 bfeed ni..
alhamdulillah now da mampu nk beli n juai pam pulak..
latest is freemie lah..

freemie ni gadget utk mengepam..sambungkan ke pam letrik kita..selit freemie celah bra..then start pumping..xpayah nk dok diam2 smbil mengepam..boleh buat aktiviti2 ringan sambil mengepam..
so bende ni is a new style untuk handsfree lah..

lenkali mak cerita lagi okeh..nak belanje pic my beloved customer ber FREEMIE..



hihi ni beberapa gambar mak2 hebat yg tengah mengepam menggunakan FREEMIE yang di sambung kepada pam letrik mereka..baru separuh action pc yang mak share..dah ade next post kang mak link kat post ni okeh..

nak cerita secara details pasal freemie ni n nk cerita lagi pasal kasteme2 mak yg terchenta..
see u in next post ya..

buhbye


wit loves from ur nurse @n!$

Wednesday, March 4, 2015

SPECTRA 9

harghhhhhh at last!!!!
breastpump yang menjad igauan mak2 dah smpai Malaysia
sebelum ni da smpai juga tapi seludup2 
harga murah lah tapi xdak warranty
tapi sikarangg suda ade yang sudi kasi warranty





sapa maw order with super duper spcial price
carik kami okeh!
kita buat group buy satu group 10 mama je perlu
ni no telepon boleh waap utk join group
+60126914379
thank you

p/s :my adek da pakai..combine sekali dengan freemie...die kate sgt2 best!
wit loves from ur nurse @n!$

Monday, February 16, 2015

SAYA JUAL FREEMIE TAW

Haritu mase encik asben kekemas kotak kosong bekas Freemie die bising2..



Asben : Sayang barang u Dari US?? Ni ade tulis uline..ni mcm courier kat us..
Me : hah yeke..
Asben : cube google uline..
Me : okeh sambil ketip ketip "uline".. Sayang die Kate Dari us..betul la u cakap..fuyyo..brg I Dari us ka..hahahaha
Asben : u xtaw ka sambil google2 freemie..ni ha tgok ni..
Me : oh pnah tgok page tu..tp x bajet la from US kan..patut la 3 ratus lebih..hahaha..


smbil2 susun2 brg nak g post..smbil kira berapa da yg nak join next groupbuy..

So FREEMIE tu ape Kak nis oit?


Its a collecting cups utk ganti corong b.pump yg besar itu..so utk mummy2 yg perlu freestyle ketika Pam..this is the best choice..selit je celah bra..then pump..
So kalau beli single pump yg power pon da cukup, sbb dgn T connector FREEMIE ni da boleh jadi double pump..jimat n very efficient u know..


Sape yg sesuai Pakai?
1.EP Mon
2.bz mommy yg xde time nak mengepam
3.mummy yg selalu sangkut dlm jem
4.mummy yg xleh Pam dlm cubicle sendiri or balik sendiri..nak g surau ka bilik pump jauh Sgt
5.mummy yg kerja kat opis yg Sgt x bf friendly

Susah x nak pasang?
Based on my experience yg x pnah pon gune Pam..tgok manual..tgok utube..bace bismillah..voila..berjaya je ngaja my customer yg COD haritu..
eip bukan nak eksyen..nk kasitaw senang je..xpe kalau nak troubleshoot I have my fb group utk my beloved Kasteme lepak2 chitchat..



Hihi..cambest kan bende alah ni..boleh tgok pic kat bawah ni as contoh..kalau minat mai la join group buy..harga asal rm365..my offer is rmXXX(murah sgt xleh bgtaw kat sini) free post lagi..tapi pre order lah.. Amek mase nak dapat brg..utk ready stock I juai rm329 je..ade free gift n freepost..pon murah la kan..compared harga asal..hehe

Last but not least..kalau korang bace ni smpai abes.. Congrates..anda seorang yang bijak pandai serta comei segak..bagus menyahut cabaran iqra "bacalah".. I suke..hihi..OK da meraban..
Should just copy paste in a blog..haha..

***entry ini diambil dari pesbuk sahaja..dan diedit sikit2..hehe..tq for reading ya.kalau minat cecepat waap +60126914378 utk join pre order..ETA hujung bulan ni atau awai bulan depan..tq

wit loves from ur nurse @n!$

Sunday, February 15, 2015

SELAMAT TAHUN BARU 2015






hihihii dah tengah bulan February da..melampau x i punye "procrastination" level..
terbaik kannn..hihihi..
kali ni xyah lank buat come back entry bagai..gedikss..huhu
owh tahun ni kaknis masuk 30 u olzzzz..pengsan..ok bye..

p/s ; thanks sooo much to my beloved customer..kesian die tgok i x update blog smpai ragu2 nk soppink ngn akaqq..nehi nehi nehi..akaqq peniaga online yang jujur taw..akak ektip kat pesbuk ja..IG pon gagap2 lagi..hehe..
mai la lawat page Adelia Babyboom..admin pon nama Adelia Babyboom..hihi..


wit loves from ur nurse @n!$

Thursday, December 4, 2014

JOM TENGOK GAMBAR LATEST ANAK CHE TA

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf
haha opss kantoi minat anak che ta
too cute not to share
kot2 nanti preggy boleh tenung2 kan 
terkenan baby comei mcm ni..hehe
btw Adelia Sofea still plg comel dlm hati..hehe
enjoy











kepade mummy2 yg tgh preggy yang tgh mencari breastpump spectra M1 pada harga super murah dan ade banyak free gift boleh tekan link ni :)


12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf
wit loves from ur nurse @n!$
Related Posts with Thumbnails