Thursday, December 4, 2014

JOM TENGOK GAMBAR LATEST ANAK CHE TA

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf
haha opss kantoi minat anak che ta
too cute not to share
kot2 nanti preggy boleh tenung2 kan 
terkenan baby comei mcm ni..hehe
btw Adelia Sofea still plg comel dlm hati..hehe
enjoy











kepade mummy2 yg tgh preggy yang tgh mencari breastpump spectra M1 pada harga super murah dan ade banyak free gift boleh tekan link ni :)


12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf

12 GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG BERUSIA 1 BULAN

| December 4, 2014 | 0 Comments
dhia13Ternyata masa begitu pantas berlalu, pejam celik pejam celik dah 1 bulan rupanya usia anak Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diberi nama Aaisyah Dhia Rana ini. Cepat sungguh masa berlalu. Makin hari makin comel. Macam-macam gaya yang dibuat oleh si Aaisyah ini. Abang Nara pasti ramai yang geram melihat kecomelan si ‘princess’ ini. Abang Nara geram tengok kepandaian Aaisyah buat memek muka. Comel sangat-sangat.
Tengok tue Aaisyah main mata. Hehehe. Kecik-kecik dah pandai ambil hati orang. Senyumannya memang boleh membuatkan orang lain turut sama tersenyum. Manis sangat-sangat. Geram!!!
Jom layan rindu anda dengan keletah Aaisyah Dhia Rana dengan gambar yang akan membuatkan anda berkata ‘ comelnya Dhia’.
dhia dhia2 dhia4 dhia6 dhia7 dhia8 dhia9 dhia10 dhia11 dhia12 dhia15
- See more at: http://www.currentlife2u.com/2014/12/04/12-gambar-terkini-aaisyah-dhia-rana-yang-berusia-1-bulan/#sthash.3NmB1n2a.dpuf
wit loves from ur nurse @n!$
Related Posts with Thumbnails